Окупанти розпочали “хімічну провокацію” на Запорізькій АЕС

провокація на ЗАЕС

Росіяни будь-яким способом намагаються зірвати контрнаступ українського війська. Вони вже розпочали провокацію на Запорізькій АЕС. Тут ворог використовує хімічну зброю.

Про це розповіли в Головному управлінні розвідки.

Наголошують, що реалізацію підступного плану російська армія почала 27 травня. Водночас реальними жертвами ворожої провокації стануть саме солдати російської окупаційної армії.

“Сліди ураження хімічною зброєю на їхніх тілах держава-агресор планує використати  як фейковий доказ для звинувачення України”, – кажуть у ГУР.

Тому у розвідці наголошують, що Сили безпеки та оборони України не використовують заборонених засобів.

Додамо, про те, що росіяни планують вдатися до провокацій на ЗАЕС, стало відомо ще вчора, 26 травня. У ГУР попередили, що ворог у найближчі кілька годин застосує хімічну зброю, імітуючи таким чином аварію на станції і звинувачуючи в ударі ЗСУ.

Нагадаємо, 22 травня Запорізька атомна електростанція перейшла в режим «блекауту». Причиною став черговий обстріл окупантів. Унаслідок обстрілів на АЕС вимкнулося електропостачання, станція працювала на резервних генераторах.

війна в Україні, контроль над ЗАЕС, провокації

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER