На Миколаївщині фермерам та аграріям продавали неякісне пальне: затримано директора АЗС

Директор мережі АЗС разом зі спільниками організували на території області підпільний продаж пального. Окрім того, що продаж відбувався незаконно, паливо ще й було досить неякісним.

Про це повідомили в Управлінні поліції в Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Правоохоронці провели понад 20 обшуків і вилучили 30 тонн пального. На заправках також зберігалася готівка в сумі 1,5 мільйона гривень.

До організації схеми причетний мешканець Миколаєва – директор мережі автозаправних станцій.

«Нафтопродукти фігуранти реалізовували виключно за готівку через власні автозаправні станції, а також збували перевізникам та фермерським господарствам на території Миколаївської області», – йдеться в повідомленні поліції.

За фактом незаконного збуту підакцизних товарів поліція розпочала кримінальне провадження. Слідство триває, встановлюється причетність до організації злочинної схеми інших місцевих жителів.

Нагадаємо, на території Миколаївської області працювали вісім автозаправних станцій, які торгували пальним без ліцензії. Правоохоронці вилучили тонни палива на мільйони гривень.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER