Миколаївводоканал оголосив про розробку документів на реконструкцію водогону за майже пів мільйона гривень

Ремонт водогону Миколаїв

У Миколаєві планують розпочати капітальний ремонт водогону на деяких вулицях міста. З цією метою оголосили тендер на розробку проектно-кошторисної документації.

Про новину стало відомо з системи ProZorro, передає Центр журналістських розслідувань.

Будівництво водогону матиме дві черги: по вулиці Степовій та Торговій, від вулиці Янтарної до вулиці Львівської; також по вулиці Торговій від вулиці Львівської до проспекту Богоявленського.

«Проектна документація розробляється загалом на об’єкт із розподілом її на дві черги будівництва. Кошторисна документація розробляється на кожну окрему чергу з об’єднанням зведених кошторисних розрахунків», – повідомляється на сайті ProZorro.

Ціна розробки проєкту складає 450 тисяч гривень. Остаточно переможця визначать 5 червня. Всі роботи з виготовлення документів мають завершити до 31 серпня поточного року.

Нагадаємо, в ОВА обрали проєктувальників великої реконструкції водогону та дюкеру в Миколаєві. Для виконання проєктної документації обрали чотирьох підрядників без конкурсу та використання електронної системи.

Миколаївводоканал, ремонтні роботи

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER