Миколаївцям розповіли, куди звертатись, якщо від обстрілів постраждав будинок

Російська армія обстрілює мирне населення України. Через це страждають люди та руйнуються будинки. Мешканцям Миколаєва обіцяють допомагати відновлювати житло після обстрілів.

У Миколаївській міській раді розповіли, що для цього потрібно:

«Шановні миколаївці! Якщо ваш будинок постраждав через обстріли, для проведення комісійного обстеження звертайтеся до управління державного архітектурно-будівельного контролю Миколаївської міської ради».

Приходити можна за адресою:

м. Миколаїв, вул. Херсонське шосе, 48/8

Також пропонують писати на офіційну електронну адресу dabimk@mkrada.gov.ua.

Або ж телефонувати за номером: (0512)-53-31-18.

«Повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією РФ проти України, також повинно бути заповнено на офіційному порталі ДІЯ. Звертаємо вашу увагу! Департамент житлово-комунального господарства міської ради може надати необхідний обсяг матеріалів для того, щоби швидше ліквідувати пошкодження», – наголошують у міськраді.

Щоб отримати матеріали, мешканцям міста потрібно звертатися до департаменту за адресою: вулиця Адмірала Макарова, 7 або до управляючої компанії, яка обслуговує будинок. При цьому наголошують, що за потреби комунальники можуть допомогти із відновленням.

Додамо, 27 квітня російська армія атакувала Україну ракетами. 4 «Калібри» випустили по Миколаєву. Зруйновано та суттєво пошкоджено приватні будинки, руйнувань зазнала житлова багатоповерхівка та історична будівля.

допомога, жителі Миколаєва, Миколаївська міська рада

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER