Мешканцям Херсонщини заборонили збирати на метал залишки військової техніки та боєприпасів

На Херсонщині заборонено збирати металобрухт від залишків військової техніки. Крім того, що це небезпечно, ще є необхідність документування наслідків ворожих злочинів.

Про це заявили у Херсонській ОВА.

“На Херсонщині заборонено збір металобрухту від залишків військової техніки. Це стосується всієї знищеної техніки, зброї, елементів ракет, боєприпасів, гільз тощо. Заборона пов’язана з необхідністю документування наслідків військової агресії та злочинів окупантів. Також нагадуємо, що збір залишків військової техніки — це небезпечно для мирних жителів. Там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети”, – йдеться в повідомленні Херсонської області в ОВА в Telegram.

Обмеження, запроваджене Херсонською ОВА спільно з ОУВ «Херсон», діятиме до скасування або припинення військового стану та 30 днів після нього.

Нагадаємо, третина Миколаївської області потребує розмінування.

воєнні злочини, заборона, Херсон


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER