Європейський інвестиційний банк схвалив додаткове фінансування на покращення водопостачання в Миколаєві

Європейський інвестиційний банк виділить Миколаєву додаткових 20 мільйонів євро в рамках кредитної програми. Кошти спрямують на відновлення водопостачання та водовідведення в місті.

Про це повідомили в Представництві ЄС в Україні, передає Центр журналістських розслідувань.

Виділення коштів відбувається в межах Програми розвитку муніципальної інфраструктури України. В першу чергу за отримані фінанси реконструюють водоочисні споруди та підвищать ефективність водопровідної насосної станції «Миколаївводоканалу». Також планується будівництво сховищ для довгострокового зберігання осаду на Миколаївських очисних спорудах.

«Ми всі знаємо, що Миколаїв зазнав серйозних руйнувань та пошкоджень, але ми ніколи не залишали місто, і разом з ЄІБ ми робимо все можливе, щоб якнайбільше допомагати Миколаєву. Цей проєкт не просто дуже важливий – він є життєво необхідним. Ми будемо далі працювати та знаходити оптимальні шляхи для належного забезпечення Миколаєва питною водою», – зазначили в Європейському інвестиційному банку.

Наразі головною метою є забезпечення жителів Миколаєва надійним та чистим  водопостачанням.

Нагадаємо, в ОВА обрали проєктувальників великої реконструкції водогону та дюкеру в Миколаєві. Департамент містобудування, архітектури та капбудівництва Миколаївської ОВА уклав 11 договорів на розробку проєктів реконструкції водогону в Миколаєві.

Водопостачання, миколаїв, Миколаївводоканал, реконструкція

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER