В Херсоні введуть санкції щодо перевізників, які порушують умови договорів

У Херсоні продовжать час руху міського транспорту, до 18:30. Відповідне доручення було доведено до підприємств-перевізників.

Про це йдеться в офіційному повідомленні.

Зокрема, перевізники, що порушують правила та не здійснюють перевезення до визначеного часу, будуть перевірені місцевою владою.

«На цьому тижні ведуться перевірки виконання рейсів до 18.30 год.

За невиконання доведеного доручення буде ініційовано розірвання договорів про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування номер 35, 47, 8, 20, 48, 7, 16, 38, 34.

Також зафіксовано, що приватні підприємства-перевізники взагалі перестали обслуговувати міські автобусні маршрути 12, 49, 29, 30, 43.

Це грубе порушення умов Договорів про перевезення пасажирів! З цими перевізникам в найближчий час буде розірвані договірні відносини, якщо вони не почнуть виконувати належним чином свої обов’язки», – про це йдеться в офіційному повідомленні Романа Мрачко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з понеділка, 27 березня, у Херсоні продовжать час руху громадського транспорту.

громадський транспорт, міський транспорт


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER