В Дніпрі провели незвичайний автопробіг. ФОТОРЕПОРТАЖ

Автопробіг «За фігурами-4» пройшов в місті Дніпро, в заході взяли участь автомобілі та інші транспортні засоби, які відносяться до класу «ретро» і мають вік від 35 років.

Організовує цей захід, який проводиться вже четвертий рік поспіль, міський технічний музей «Машини часу». Захід – відкритий, в ньому може взяти участь будь-який автомобіліст, якщо він має машину віком від 35 років.

До старту автопробігу машини, які беруть в ньому участь, ненадовго стали експонатами імпровізованої виставки ретро-автомобілів.

Найстарший за віком учасник авто – «Мерседес» 1938 року випуску, який був задіяний в зйомках такий відомих фільмів як «Сімнадцять миттєвостей весни» і «Червоний».

За словами директора музею «Машини часу» Михайла Пруднікова, маршрут автопробігу тримається в секреті до останньої миті. Лише відомо, що він традиційно починається на Фестивальному причалі і прокладений так, щоб учасники побачили усі встановлені в Дніпрі – міні-скульптури. Їх – п’ятнадцять, і вони – одна з «родзинок» міста.

Завершився автопробіг в музеї, де для усіх бажаючих провели гру-квест «Полювання на Запорожець».

Нагадаємо, влада Херсона оголосила про закупку для комунальників техніки і обладнання на майже 40 млн грн.

Ірина Паршина, фото автора

автомобілі, історія, міський транспорт


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER