У миколаївських дитсадках та школах облаштовують укриття, але 1 вересня відчиняться не всі

У Миколаєві працюють над створенням безпечних умов у навчальних закладах. Для будівництва та облаштування укриттів виділили понад 36 мільйонів гривень. Та навіть попри це до нового навчального року не у всіх закладах зможуть створити належні умови, тож їх відкривати для навчального процесу не будуть.

Про це в ефірі ТРК «Март» сказав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич:

“Ми не можемо запустити всі школи та дитячі садки, де немає укриттів і бомбосховищ, і немає технічної можливості це зробити. МНС або запускатиме ці заклади, або ні. Також усі розуміють, що до 1 вересня ми не зможемо збудувати ці бомбосховища у всіх закладах освіти. Тому сьогодні, де є можливість добудувати, обладнати ці укриття, цим займаємося. Нам допоможуть додатково донори, які самі проєктуватимуть та будуватимуть укриття”.

Нагадаємо, невдовзі у Миколаєві розпочнуть свою роботу цифрові навчальні центри для школярів. Їх облаштовують на базі п’яти освітніх закладів. Зараз у школах триває ремонт.

бомбосховища, дитсадки, захисні укриття, миколаїв, Миколаївська міська рада, навчальний рік, освіта

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER