Росія змінила тактику та атакує передусім південні та північні області – Повітряні Сили

Після осінньо-зимових атак ворог зосередив свої дії на східних, південних та північних регіонах України. Росіяни обстрілюють території, до яких можуть дістати.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних Сил Юрій Ігнат, передає Центр журналістських розслідувань.

Ще декілька місяців тому Росія мала на зберіганні близько 7 тисяч ракет, яких на сьогодні вже чимало використано.

«Всі звикли з осені-зими чути про масовані обстріли всієї України, коли ворог фактично застосував весь свій стратегічний арсенал крилатих ракет і випустив їх по об’єктах нашої критичної інфраструктури. Зараз це змінилося. З весни ворог насамперед атакує південні, східні та північні області. Куди може дістати зброєю, там і атакує», – зазначив Юрій Ігнат.

Однак, Росія продовжує виготовляти ракети С-300 та С-400. Нещодавно у РФ оголосили про запуск виробництва ракети Х-50, яка є аналогом Х-101. Українське ППо має можливості збивати наявні російські ракети.

Нагадаємо, окупанти активізують авіацію на півдні України через нову тактику. У зв’язку з численними поразками на фронті ворог вдається до відчайдушних кроків.

ворожі ракети, удари по Півдню

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER