Російські війська вдарили по автобусному парку в Херсоні та школі й амбулаторії в області

Окупанти продовжують обстрілювати цивільні об’єкти на Херсонщині. 19 квітня росіяни завдали удару по автобусному парку в Херсоні.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. У результаті обстрілу автопарку було пошкоджено транспортні засоби.

«Росіяни продовжують обстрілювати Херсон і нищити інфраструктуру міста. Годину тому ворог вдарив по автобусному парку – пошкоджено транспортні засоби. На щастя, постраждалих немає», – написав Прокудін у своєму Telegram-каналі.

Раніше, 18 квітня, росіяни завдали удару по селу Зміївка Бериславської громади. Окупанти вкотре поцілили в будівлю місцевої школи, також ворог пошкодив приміщення медичної амбулаторії. Як повідомляють у Херсонській ОВА, жертв серед мирного населення внаслідок обстрілу вдалося уникнути.

 

Також 18 квітня росіяни обстріляли Центральний ринок у Херсоні. Внаслідок цього обстрілу одна людина загинула. Постраждали, за різними даними, від 8 до 10 людей.

автобуси, ворожі обстріли, обстріл Херсона


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER