Окупанти понесли втрати на Херсонщині внаслідок вдалого авіаудару ЗСУ

Українські військові з аввації завдали удару по району зосередження живої сили військ РФ в Олешківській громаді Херсонської області. Результати дорозвідуються.

Про це повідомляє Оперативне комнадування “Південь” у Facebook.

“Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами у рамках виконання вогневих завдань відпрацьовано знищення чотирьох оккупантів, міномета, автомобіля та безпілотного розвідника оперативно-тактичного рівня, якого ворог направив на Миколаївську область”, – йдеться у повідомленні.

Українські військові ведуть потужну контрбатарейну боротьбу щодо позицій оккупантів на лівому березі Херсонської області, заявила керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, війська РФ не відчувають там спокою та облаштують хоч якісь тимчасові позиції, намагаються обстрілювати деокуповані населені пункти Херсонської області.

Нагадаємо, вночі росіяни обстріляли Херсон з Градів, є влучання в житлові будинки.

втрати окупантів, українська авіація


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER