На Миколаївщині місцева мешканка демонструвала заборонену комуністичну символіку

Миколаївські правоохоронці розслідують справу, в якй фігурує мешканка Баштанського району, що поширювала заборонену символіку. В жовтні минулого року жінка на власній сторінці в мережі Інтернет почала викладати та поширювати відеоматеріали, на яких вона публічно демонструвала заборонену законом комуністичну символіку. За скоєне їй загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про це розповіли у Поліції Миколаївської області:

“За місцем проживання фігурантки поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили докази її злочинної діяльності”.

Слідчі вже повідомили 39-річній жінці про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Слідство триває.

Нагадаємо, працівники ДБР викрили правоохоронця на торгівлі вибухівкою та боєприпасами. Вдалось встановити, що він крав зброю в своїй військовій частині та шукав охочих придбати її серед представників криміналітету, які раніше притягувались до відповідальності за торгівлю зброєю.

заборона, злочин, миколаїв, поліцейські, правоохоронці

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER