Миколаївські десантники знищили російський танк Т-90

Десантники з Миколаєва нищать ворога та його техніку на фронті. Вони ліквідували російський танк Т-90 із мінним тралом. Таким чином воїни 79-ї окремої десантно-штурмової бригади зірвали спробу противника здійснити пророблення проходів у мінних полях на одному з напрямків.

Про це розповіли на сторінці миколаївських десантників у Facebook:

“Повітряна розвідка миколаївських десантників вчасно виявила висування противника до переднього краю нашої оборони, зірвавши його наміри. В бойову готовність були оперативно приведені протитанкові розрахунки. Влучним пуском з ПТРК Javelin танк російських окупантів Т-90 було знищено разом з екіпажем”.

Додамо, російські військові з побоюванням очікують українського наступу, активно обговорюючи його в пропагандистських шоу. Командування Збройних Сил робить все можливе, щоб нанести якомога більшої шкоди та втрат ворогу.

Водночас українська влада обіцяє, що контрнаступ Збройних Сил України стане сюрпризом, на який найменше очікують вороги. Окуповані міста будуть звільнені від росіян найближчим часом.

втрати окупантів, контрнаступ ЗСУ, миколаївські десантники

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER