Зеленський збирав Ставку: говорили про Бахмут

Сьогодні, 6 березня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Командувачі доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту. Говорили, зокрема, про Бахмут.

Про це повідомили на сайті Президента:

“Особливо детально члени Ставки розглянули ситуацію в Бахмуті. Оцінюючи перебіг оборонної операції, Президент поставив запитання Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та командувачу оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Олександру Сирському щодо подальших дій на Бахмутському напрямку. Вони висловилися за продовження оборонної операції та подальше посилення наших позицій у Бахмуті”.

Крім того, на засіданні Ставки було розглянуто питання постачання зброї й обладнання та їх розподілу за оперативними напрямками.

Додамо, поки що рано говорити про вихід Сил оборони із Бахмута. Однак, імовіно, відбувається обмежене тактичне відведення військ із міста. Так оцінюють ситуацію у найгарячішій точці фронту в Інституті вивчення війни,

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER