Весняний контрнаступ не за горами – Командувач Сухопутних військ

Командувач Східного угрупування військ Олександр Сирський перебуває у «найгарячішій» ділянці фронту в Бахмуті. Генерал приїхав підтримати українських бійців, які щоденно гідно тримають оборону міста.

Про це повідомили в пресслужбі Сухопутних військ ЗСУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Для оборони Бахмуту Україна використовує всі можливі ресурси, щоб зупинити просування противника. Оперативна обстановка в місті перебуває під постійним контролем Олександра Сирського.

Командувач Сухопутних військ анонсував контрнаступ Збройних Сил України.

«Справжні герої зараз – це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та не шкодуючи ані себе, ані ворогів завдають йому максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами», – зазначив Сирський.

Нагадаємо, утримання Бахмута, де зараз точаться найзапекліші бої, має надзвичайно важливе значення для України. Адже кожен день оборони дозволяє виграти час для підготовки резервів та майбутньої наступальної операції.

оборона Бахмута

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER