Україні передали достатньо зброї та техніки для контрнаступу – Генсек НАТО

Союзники надали Україні потрібну кількість танків, бойових машин та реактивної артилерії, щоб вона мала змогу відвоювати захоплені території.

Про це повідомив Генсек НАТО Єнс Столтенберг, передає Центр журналістських розслідувань.

Метою західної військової допомоги є надання українцям можливості розпочати наступ та повернути свою територію. На думку Генсека НАТО, союзники мають підтримувати Україну озброєнням протягом тривалого часу, оскільки йде війна виснаження. Зокрема, йдеться про промислові потужності для підтримки.

Варто додати, що у своїх інтерв’ю Єнс Столтенберг більше не закликає до миру з Путіним, адже російський диктатор не збирається зупинятися і нарощує військово-промислове виробництво. Президент Росії намагається заручитися підтримкою інших авторитарних режимів, щоб отримати більше зброї.

Нагадаємо, на Україну чекає «критичне півріччя», адже Збройні Сили України ведуть посилену підготовку до контрнаступу. Тому, наступні шість місяців вирішать хід війни. Про це в інтерв’ю Bild повідомив високопосадовець НАТО.

Контрнаступ, країни НАТО, тривалість війни

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER