У Верховній Раді ініціюють присвоєння «Героя України» розстріляному полоненому військовому

Вчора, 6 березня, соціальні мережі сколихнуло відео, на якому російські терористи розстрілюють беззбройного українського військового за слова «Слава Україні». Депутати Верховної Ради звернулися до світової спільноти та міжнародних організацій з закликом покарати державу-агресора та її керівництво.

Про це повідомив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає Центр журналістських розслідувань.

Не маючи переваги на полі бою, Російська Федерація вчиняє численні воєнні злочини проти мирного населення. Таким чином держава-терорист намагається зламати волю українців.

«Також після встановлення всіх обставин та ідентифікації загиблого, фракція має намір направити президенту України Володимиру Зеленському звернення з проханням присвоїти воїну звання Героя України (посмертно). Його подвиг є виразом незламності народу й українського війська», – зазначив Арахамія.

Раніше повідомлялося, що російські військові оприлюднили відео, на якому вони розстрілюють полоненого українського захисника через те, що він крикнув “Слава Україні” та не зняв шеврон з синьо-жовтим прапором.

відео, полонений, розстріл, російські пропагандисти

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER