У Силах оборони півдня розповіли про ситуацію у Чорному морі

Зараз у Чорному морі росіяни тримають корабельне угруповання із 17 кораблів, серед яких – три ракетоносії. Їхній загальний залп може сягати 20 “Калібрів”.
Про це розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк:
“Погода погіршується, і у зв’язку з цим корабельне угруповання зменшено, частково через те, що вочевидь учасники пошукової операції заходять у пункти базування, але разом з тим кількість ракетоносіїв дещо зменшилася протягом ночі. Зокрема, наразі в Чорному морі корабельне угруповання складається із 17 кораблів, серед яких три ракетоносії, один із яких підводний. Також є чотири великих десантних кораблі, але все угруповання тримається на безпечній для себе відстані, щоб не бути ураженими засобами нашої зброї”.

За словами Гуменюк, окупанти весь час переховуються за Кримським півостровом в напрямку Новоросійська , щоб виключити наближення до контрольованого Україною берега.

Нагадаємо, армія РФ продовжує тероризувати Україну дронами-камікадзе іранського виробництва. Ворог випустив 16 безпілотників “Шахед-136”. Абсолютну більшість – 11 – українська протиповітряна оборона знищила.

ракетна небезпека

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER