У Повітряних Силах України спростували отримання комплексів Patriot

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак в інтерв’ю одному з видань розповів, що Україна вже має на своєму озброєнні американські системи протиповітряної оборони. Однак, інформація наразі не відповідає дійсності.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами представника Повітряних Сил, Україна отримає Patriot, оскільки вже прийнято рішення. Тому, це відбудеться найближчим часом.

Українцям повідомлять про отримання американських систем ППО, коли командувач Повітряних Сил Микола Олещук їх протестує. Або ж коли Patriot зб’є перший російський літак.

«Patriot здатен збивати цілі на відстані до 150 км, аеродинамічні цілі. Балістика менше — 40 км. Тому наберемося терпіння і будемо очікувати, коли ця новина буде дійсно вже в Україні», – зазначив Юрій Ігнат.

Нагадаємо, українське небо захищатимуть мінімум 3 зенітно-ракетних комплексів патріот. Їх Україні нададуть західні партнери.

Patriot, американські системи ППО

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER