Ще два зрадника-“правоохоронця” з Херсона отримали підозру у колабораціонізмі

СБУ оголосило про підозру у колабораційній діяльності двом представникам так званої «силової структури» у тимчасово окупованому Херсоні.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Із захопленням міста за наказами «військово-цивільної адміністрації РФ» та керівництва військових підрозділів РФ, було створено «главное управление министерства внутренних дел Херсонской области».

Аби заповнити «штат», злочинна влада підшукували собі кадри, які б реалізовували злочинні плани. Ще двоє мешканців Херсона погодились на співпрацю з окупантами і добровільно обійняли посади у так званому «главном управлении министерства внутренних дел Херсонской области».

Новоспечені «оперуполномоченный отделения уголовного розыска Днепровского городского отдела полиции» та «следователь следственного отдела Днепровского городского отдела полиции главного управления министерства внутренних дел Херсонской области» виконували рішення окупаційної адміністрації, спрямовані на встановлення та утвердження тимчасової окупації державою-агресором Херсонської області.

Зараз злочинці переховуються від правосуддя на лівому березі Дніпра. СБУ знає про їх місце перебування і вживає заходів для притягнення до відповідальності.

За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, від 10 до 15 років позбавлення права обіймати певні посади та конфіскація майна.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГСУ СБУ за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Херсонській області та ДВБ Нацполіції.

Нагадаємо, на Херсонщині затримали зрадників, які керували російською катівнею та брали участь у каральних рейдах.

правоохоронці


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER