Росіяни обрали “столицю” окупованої частини Запорізької області

Окупанти зрозуміли, що їм не вдасться захопити Запоріжжя та область цілком, тому обрали інше місто адміністративним центром захопленої території. Ним став Мелітополь.

Про це в ефірі телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров:

“На жаль, ворог обрав наше місто як адміністративним, так і логістичним центром, і найбільше страждають люди, які залишилися. “Наказ” балицького про визнання Мелітополя «столицею» Запорізької області – це початок капітуляції ворога саме на тимчасово окупованій території Запорізької області. Чому так кажуть? Бо ворог постійно розказував, що через два-три дні захопить Запоріжжя, розповідав, що він просунувся на запорізькій лінії фронту, зайшов нібито в Кам’янське, Малу Токмачку”.

За словами Федорова, такі дії ворога свідчать про те, що він не планує довго затримуватись на території області.

Нагадаємо, в акваторії Чорного моря станом на сьогодні, 4 березня, зменшилась кількість ворожих ракетоносіїв. У Військово-морських силах ЗСУ повідомили, що один носій крилатих ракет росіяни забрали.

Тож зараз у Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 16 ворожих кораблів, серед яких 3 носії крилатих ракет “Калібр”. Їхній загальний залп становить 16 ракет.

Запоріжжя, Федоров

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER