Росія стрілятиме ракетами раз на місяць або рідше – ГУР

Росія для нанесення ударів по території України використовує весь спектр ракетного озброєння. Однак, великих запасів ракет в держави-агресора не існує.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник ГУР Вадим Скібіцький, передає Центр журналістських розслідувань.

РФ виробляє крилаті ракети, які одразу ж використовує для нанесення ударів. Проте, Росія залишає для себе стратегічний запас. Тому,  продовжиться завдання ударів і їхня масовість прямо залежатиме від запасів, які вдасться накопичити.

«Розвідка фіксує, що виробництво зараз, яке є на території Російської Федерації, воно не покриває всі витрати збройних сил Росії. Через це ми відмічаємо, що минулого разу удар – це близько 30 крилатих ракет – таку кількість Росія здатна виготовити за місяць. І відповідно все, що йде з конвеєра – все йде для нанесення удару», – зазначили в ГУР.

Раніше російські загарбники могли наносити удари щонайменше раз в тиждень, зараз – це раз в місяць. В майбутньому проміжки між ракетними ударами можуть стати ще тривалішими. Адже санкції працюють і безпосередньо впливають на виробництво.

Нагадаємо, для того, щоб мати перевагу над ворогом у повітрі українській армії потрібні багатоцільові сучасні західні літаки четвертого покоління.

ГУР, масовані атаки, ракетні атаки, Росія

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER