Росія готує провокацію на Запорізькій АЕС – голова Нікопольської РВА

Перед приїздом місії МАГАТЕ російські загарбники на Запорізькій АЕС можуть влаштувати провокації та звинуватити в них українську сторону. Під час минулого візиту представників міжнародної організації загарбники цілеспрямовано обстрілювали Енергодар та прилеглі території.

Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євгеній Євтушенко, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами керівника адміністрації, на протилежному боці водосховища дещо відбувається. Тому, жителів прилеглих територій закликали бути обережними протягом наступного тижня.

«За можливості уникати перебування на відкритих місцях та дослухатись про попередження про артилерійські обстріли. Аналогічне попередження буде актуальним для земляків, що знаходяться на протилежному, тимчасово окупованому березі водосховища», – зазначив Євгеній Євтешенко.

Місцевим жителям рекомендують ніч проводити в сховищі або скористатися правилом двох стін. Адже це може зберегти життя.

Нагадаємо, дипломатичні перемовини з російською стороною про повернення Запорізької атомної електростанції не дали позитивних результатів. РФ відмовляється демілітаризувати станцію та вивести персонал «Росатому».

демілітаризація ЗАЕС, контроль над ЗАЕС, МАГАТЕ, окупанти, провокації

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER