Росіяни атакували дроном пункт видачі гумдопомоги на Херсонщині, багато людей постраждали. ФОТО

Російські окупанти атакували пункт видачі гуманітарної допомоги в Херсонській області, поранено мирних людей.

Про це повідомила Херсонська ОВА у своєму Телеграм-каналі 2 березня.

"До села Козацьке Бериславського району приїхали волонтери міжнародної організації, аби роздати місцевим жителям овочеві набори, – сказано в повідомленні. – Під час розвантаження гуманітарної допомоги російські окупанти запустили безпілотник. Він скинув вибухівку на мирних людей, які прийшли отримати овочі".

Підкреслюється, що через ворожу атаку поранення дістали 9 цивільних, серед них – учень 10 класу, 16-річний підліток, який отримав вогнепальні поранення правого стегна.

"Усіх постраждалих на власному транспорті самостійно евакуювали місцеві жителі до Бериславської лікарні, де їм зараз надають медичну допомогу, – сказано в повідомленні. – Четверо поранених знаходяться у важкому стані, лікарі борються за їх життя".

Нагадаємо, у Запоріжжі зросла кількість жертв від нічного ракетного удару росіян.

военные преступления, российская агрессия, теракт


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER