Продавали жінок у сексуальне рабство: на Одещині прикордонники викрили злочин

Українські прикордонники викрили схему відправки українок у сексуальне рабство до Чехії. Такий канал організували зловмисники в Одеській області.

Про це розповіли в МВС:

"Протиправну схему припинили у процесі контролю за вчиненням злочину під час спроби відправки чотирьох українок за кордон. Жертв торгівлі спочатку намагались вивезти рейсовим автобусом до Молдови, а потім доставити у Чехію. Здебільшого на «гачок» сутенера потрапляли дівчата переважно з малозабезпечених родин. Зловмисник запрошував їх буцімто на високооплачувану роботу за кордоном, насправді ж вербував у борделі. За якісне виконання своєї роботи обіцяв заробіток від 200 євро за добу".

Зараз фігурантові справи повідомили про підозру.

Додамо, співробітники Державного бюро розслідувань повідомило про підозру в державній зраді та колабораційній діяльності вісьмом жителям Херсонської області, які працевлаштувалися до каральних органів окупантів.

Частина з фігурантів виконувала ворожі накази в захопленій Північній колонії №90, ще двоє працевлаштувалися до окупаційної «поліції».

МВС

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER