Миколаївським десантникам потрібен квадрокоптер: збір для 79-ї бригади, яка воює на сході

Військові миколаївської 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, які обороняють Мар‘їнку у Донецькій області, потребують квадрокоптерів. На один дрон Mavic 3 Standard необхідно зібрати 85 тис. грн. 

Збір коштів оголосив Центр журналістських розслідувань.  

Станом на ранок 7 березня вже вдалося накопичити 31 575 грн. Військові на сході постійно мають потребу у квадрокоптерах для ведення розвідки та коригування вогню по силах противника.
Реквізити збору: 

Поповнити банку Монобанк.

Номер картки банки: 

5375 4112 0420 7810

Картка Приват:

5168742225276413

Як відомо, Мар’їнка – одна з найгарячіших точок на сході, де не припиняються жорсткі бойові дії. Лише за одну добу українські захисники відбивають там 15-20 штурмів противника. Наразі місто практично знищене, проте воїни стійко тримають оборону і не дають ворогу просунутися далі. 

Нагадаємо, один десантник при спробі росіян штурмувати Мар‘їнку з Джавеліна знищив вісім одиниць бронетехніки: три БМП та п’ять танків. За задумом ворога, бронетехніка мала прорвати оборону наших захисників. Проте, завдяки мужності і вправності воїна, росіяни, зазнавши великих втрат, відступили.


Олеся Баранцевич

Журналістка-розслідувачка МЦЖР. Авторка антикорупційних розслідувань, співавторка розслідувань про воєнні злочини російських окупантів в Україні. Лауреатка Всеукраїнської премії імені Василя Сергієнка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER