Лукашенко поїхав в Іран з офіційним візитом

Сьогодні, 12 березня, самопроголошений президент Білорусі Олександр Луукашенко вирушив до Ірану. Там він має зустрітися із вищим керівництвом країни, обговорить широкий спектр тем, перудусім – торговельно-економічне співробітництво.

Про це пише Укрінформ, посилаючись на офіційні білоруські медіа:

«Головною темою переговорів у Тегерані стане розвиток взаємодії з усього спектру двосторонніх відносин із акцентом на торговельно-економічне співробітництво. Зустріч президентів пройде у вузькому та розширеному складах за участю членів делегацій. Сторони обговорять реалізацію проєктів у сферах промисловості, сільського господарства, транспорту та логістики».

Також Лукашенко зустрінеться з першим віце-президентом Мохаммадом Мохбером, головою Зборів ісламської ради Мохаммадом-Багером Галібафом та верховним лідером Ірану Алі Хаменеї.

Нагадаємо, 17 лютого Олександр Лукашенко їздив до президента Росії Володимира Путіна. Вони зустрілись у підмосковній резиденції Ново-Огарьово. І говоритимуть, зокрема, про війну в Україні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER