Комплекси Patriot відженуть російські літаки від лінії зіткнення – Повітряні Сили

Україна незабаром отримає від міжнародних партнерів зенітно-ракетні комплекси Patriot. Вони можуть збивати не лише балістичні ракети, але й ворожі літаки.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Центр журналістських розслідувань.

ЗРК Patriot є комплексом далекого радіусу дії. Тобто, він здатний вражати ворожі цілі на відстані до 150 кілометрів. Завдяки цьому вдасться протистояти російській авіації, адже літаки РФ на прифронтових територіях скидають керовані авіаційні бомби. Вибухівка має великий тоннаж та надзвичайно руйнівну дію.

«Наявність далекобійних зенітних систем, а також авіації, здатної завдавати удару на понад 150 км, віджене російську авіацію від наших кордонів. Зрозуміло, що хотілося б бачити не лише збиті рашистські крилаті ракети, але й їхні літаки, які часто з’являються на лінії бойового зіткнення», – зазначив Юрій Ігнат.

Нагадаємо, у Повітряних Силах України спростували отримання комплексів Patriot. Україна отримає Patriot, оскільки вже прийнято рішення. Тому, це відбудеться найближчим часом.

Patriot, російські літаки

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER