Колапсу енергосистеми під час ракетного обстрілу вдалося уникнути – Укренерго

Ворог в черговий раз намагався вивести з ладу енергетичну систему України. Це вже п’ятнадцята атака російських загарбників на українські об’єкти інфраструктури.

Про наслідки атаки в ефірі телемарафону розповів керівник Укренерго Володимир Кудрицький, передає Центр журналістських розслідувань.

Енергосистемі вдалося вистояти, проте в декількох областях є пошкодження.

«Енергосистема працює, не погашена, колапсу не сталося, але пошкодження є в багатьох регіонах – і ТЕС, і підстанцій «Укренерго», через які передають е/е, і це призводить до обмежень енергопостачання в низці областей», – зазначив Кудрицький.

Енергетики працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки. Протягом дня повідомлять більш детально, скільки часу знадобиться на відновлення електропостачання. Наразі дефіцит електроенергії в мережі відсутній.

Нагадаємо, в ніч на 9 березня Україна зазнала чергового масованого ракетного удару від російських загарбників. Вибухи було чутно в Києві, Харкові та Житомирі. Наразі відомо про п’ятьох загиблих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER