У понеділок в Одесі можливі перебої з електропостачанням

Завтра, 27 лютого, в Одесі попереджають про можливі перебої з електрикою. У місті перепідключають високовольтне обладнання для усунення мережевих обмежень.

Про це сказав речник Одеської ОВА Сергій Братчук:

"Вранці, 27 лютого, енергетики будуть проводити перепідключення високовольтного обладнання. В період з 04:00 до 05:00 можливі перерви в електропостачання в Приморському та Київському районах міста".

Братчук наголосив, що ці заходи допоможуть в подальшому усунути мережеві обмеження для Одеси та Одеського району. Енергетики постараються завершити роботу в найкоротший термін.

Нагадаємо, в Україні протягом останніх двох тижнів відсутні відключення світла. Ситуацію в енергетиці вдалося налагодити. В міністерстві назвали умову, при якій більше не відключатимуть електроенергію.

Відключення можуть відбуватися лише для проведення ремонтних робіт та відновлення пошкоджених об’єктів. Звичайно, якщо знову будуть ракетні обстріли енергетичної інфраструктури, ситуація може погіршитися.

Одеса

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER