В Україні може більше не бути відключень електроенергії – міністр енергетики

В Україні протягом останніх двох тижнів відсутні відключення світла. Ситуацію в енергетиці вдалося налагодити. В міністерстві назвали умову, при якій більше не відключатимуть електроенергію.

Про це в ефірі телемарафону повідомив міністр енергетики Герман Галущенко, передає Центр журналістських розслідувань.

Відключення можуть відбуватися лише для проведення ремонтних робіт та відновлення пошкоджених об’єктів. Звичайно, якщо знову будуть ракетні обстріли енергетичної інфраструктури, ситуація може погіршитися.

«Проте я радий з того, що наразі енергосистема працює у бездефіцитному режимі, уже третій тиждень забезпечуємо виробництво електроенергії в повному обсязі відповідно до споживання. Ми маємо відповідні резерви, і плануємо й надалі так підтримувати нашу енергосистему, щоб люди не відчували обмеження постачання», – зазначив Герман Галущенко.

Варто додати, що тарифи на електроенергію поки що не підніматимуть. Їх можуть переглянути лише після завершення опалювального сезону.

Нагадаємо, масовані ракетні обстріли забрали життя не лише цивільних, але й енергетиків, які намагалися відновити пошкодження системи. На своїх робочих місцях загинули працівники «Укренерго».

обстріли

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER