В Одесі почали видавати повістки під відеозапис

Нещодавно громадськість сколихнула серія скандалів пов’язаних із врученням повісток в Одесі. Зокрема, працівники військкоматів застосовували силу до чоловіків, які відмовлялися їх отримувати. Відтепер в Одесі при врученні повісток діятимуть нововведення.

Про це повідомила речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

Кожну групу, яка вручатиме виклики до військкомату, додатково оснащуватимуть відеокамерами. Відеозаписи дозволять детально розбирати скандальні інциденти.

«Ми над цим працюємо. Оскільки камера це не обов'язковий елемент, але розуміючи, що ось так можуть розвиватися події, ми використали це як спосіб застереження для того, щоб справді об'єктивно мати можливість оцінити всю ситуацію, якщо така виникла», – зазначила Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, 14 лютого, в Одесі трапився інцидент під час вручення повістки. Представники одного із військкоматів жорстоко затримали чоловіка. Трапилось це біля ринку "Привоз".

Раніше повідомлялося про використання "швидких" для вручення повісток в Одесі. Генерал Ковальчук засудив такий метод роботи. При врученні повісток співробітники військкоматів також мають використовувати адекватні способи.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER