Двоє громадян України ймовірно загинули під час землетрусу в Туреччині – МЗС

За інформацією турецької сторони землетрус, який на днях сколихнув Туреччину, міг забрати життя двох українців. Ще четверо громадян України отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба МЗС України, передає Центр журналістських розслідувань.

Наразі міністерство перевіряє інформацію про загиблих українців та намагається встановити їхні особи. Дипломатам вдалося розшукати 38 громадян України, які на момент землетрусу перебували в Туреччині.

«Відомо також про 4 постраждалих українців. Вони отримали легкі тілесні ушкодження, загроз їхньому життю немає, госпіталізації вони не потребують. Постраждалі забезпечені тимчасовим житлом і продуктами харчування», – розповіли в МЗС.

Доля ще 19 українців залишається невідомою, вони не виходять на зв’язок. Варто додати, що консули України прибудуть в турецьке місто Газіантеп як тільки дозволять обставини. Вони на місці допомагатимуть українцям та забезпечуватимуть їх речами першої необхідності.

Нагадаємо, МЗС України отримало 24 звернення про відсутність українців, які проживали у зоні землетрусу у Туреччині. Кількість жертв внаслідок підземних поштовхів у Туреччині та Сирії вже сягнула 2 тисяч.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER