Компанії дружини Медведчука фінансували Росгвардію та МВС Росії

Компанії, які належать Оксані Марченко, причетні до фінансування російських силових структур. Мова йде про мережу київських компаній та підприємства в Ялті.

Про це повідомляє пресслужба СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Компанії під керівництвом дружини Медведчука переводили мільйонні кошти на рахунки, що належать Росгвардії та міністерству внутрішніх справ Росії.

«Встановлено, що ці компанії платили рашистам нібито за «охорону нерухомості Медведчука» на території півострову. Крім цього, бізнес-структура Марченко регулярно поповнювала російський бюджет у вигляді сплати «податків і зборів», – розповіли в СБУ.

Загалом Оксана Марченко перевела російським силовим угрупуванням близько 50 мільйонів гривень. Навіть повномасштабне вторгнення Росії не зупинило одіозну дружину Медведчука від фінансування від фінансування ворожих відомств.

Дружині Медведчука повідомлено підозру в фінансуванні насильницької зміни чи повалення конституційного ладу.

Нагадаємо, в Україні арештували додаткові активи Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Активами управляли з Росії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER