Верховна Рада проголосувала за нових керівників МВС та СБУ

Правоохоронні відомства офіційно отримали нове керівництво. Народні депутати більшістю голосів призначили очільників Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає Центр журналістських розслідувань.

Так, новим міністром внутрішніх справ став Ігор Клименко, який тимчасово виконував обов’язки керівника міністерства. За його кандидатуру проголосував 321 народний обранець.

Також Верховна Рада підтримала подання президента Володимира Зеленського про призначення головою Служби безпеки України Василя Малюка. Його кандидатуру підтримали 324 парламентарі.

У своєму поданні президент відзначив заслуги Василя Малюка в боротьбі з російською збройною агресією та визволенні українських захисників з полону.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс подання на призначення Ігоря Клименка міністром внутрішніх справ. 18 січня уряд поклав на Ігоря Клименка виконання обов’язків міністра внутрішніх справ замість загиблого в авіатрощі у Броварах Дениса Монастирського.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER