Авіакатастрофа в Броварах: в МВС обіцяють розшифрувати чорні скриньки через один-два тижні

Авіатроща в Броварах забрала життя керівного складу Міністерства внутрішніх справ та мирних жителів. Розслідування причин аварії триває. Відомо, що на борту гвинтокрила були чорні скриньки.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Комітету Ради з питань правоохоронної діяльності Сергій Іонушас, передає Центр журналістських розслідувань.

Є декілька версій причин падіння гвинтокрила, серед яких технічна несправність та помилка пілотів. Однак, правоохоронці не відкидають і диверсію, хоча вона не є основною версією.

«Ми розуміємо, що під час таких подій є дуже важливою інформація зі скриньок. Я знаю, що наші правоохоронці вже працюють із французькими колегами. Сподіваюсь, що за тиждень, максимум – 2, будуть розшифровані чорні скриньки, після чого ми зможемо більш детально ознайомитися з найбільш пріоритетною версією загибелі Монастирського та команди», – розповів Сергій Іонушас.

Після подій у Броварах під особливим контролем перебувають всі гвинтокрили ДСНС, які купувалися разом з гвинтокрилом, що впав на дитячий садок.

Нагадаємо, у МВС обіцяють працювати день і ніч, щоб з’ясувати причину трагедії у Броварах. Усі служби працюють, щоб покроково, детально з’ясувати причини падіння гвинтокрила.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER