ЗСУ завдали результативного удару по Кінбурнській косі – ОК «Південь»

Окупанти не припиняють стягувати озброєння на Кінбурнську косу. Однак, ворог не може надовго облаштувати позиції на захопленій території.

Про це повідомила речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

Минула ніч була успішною для Збройних Сил України, оскільки вдалося знищити опорний  пункт окупантів на  Кінбурнській косі. Є втрати й серед особового складу росіян та техніки. Про втрати окупантів стало відомо з радіоперехоплення.

Українські сили постійно відстежують стягнення озброєння  окупантами та завдають ударів. З цих причин ворожі війська не можуть закріпитися на Кінбурнській косі. Наразі РФ має можливість доставляти зброю та особовий склад по суші, через що обстрілів зазнає Очаківська громада.

Нагадаємо, упродовж минулої доби російські загарбники 65 разів атакували населені пункти Херсонської області, внаслідок ворожих ударів загинули двоє і поранені дев’ятеро мирних жителів.

Раніше повідомлялося, що в Очаківській громаді через обстріли пошкоджено інфраструктуру. Росія продовжила обстрілювати Миколаївську область. Пошкоджено об’єкти інфраструктури.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER