Великий наступ Росії не буде успішним і завершиться до квітня – Інститут вивчення війни

Аналітики оцінили перспективи нового повномасштабного наступу Росії. Володимир Путін, скоріш за все, переоцінив ефективність та можливості російської армії.

Про це повідомили в Інституті вивчення війни, передає Центр журналістських розслідувань.

Великий наступ РФ, ймовірно, завершиться в сезон весняних дощів. Військові дії не  принесуть Росії бажаного результату. Натомість Збройні Сили України можуть скористатися сприятливими умовами та піти в контрнаступ весною або на початку літа.

«Путін, можливо, знову переоцінив власні можливості російських військових, – вважають американські аналітики. – ISW не помітив жодних доказів того, що російські війська відновили достатню бойову міць, щоб розгромити українські сили на сході України і захопити понад 11 300 кв. км неокупованої Донецької області до березня, як наказав Путін», – йдеться у звіті аналітиків.

Нагадаємо, наступні шість місяців війни будуть критичними. Російський диктатор Володимир Путін все ще не втрачає надії, що Захід втомиться допомагати Україні озброєнням і Росія зможе здобути перевагу у війні.

ISW

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER