Україна попереджала: Подоляк прокоментував нічні пожежі в Ірані

За наслідки війни в Україні доведеться відповідати не лише безпосереднім учасникам, тобто країні-агресору, але і тим, хто їй допомагає. Так прокоментував нічні атаки безпілотниками іранських військових баз радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Посадовець написав пост у Twitter:

"Логіка війни невблаганна та вбивча. І виставляє жорсткі рахунки авторам та співучасникам. Паніка в рф: нескінченна мобілізація, ПРО в Москві, окопи на відстані 1000 км, підготовка бомбосховищ. Вибухова ніч в Ірані: дронові й ракетні виробництва, нафтопереробка. Україна ж попереджала», – зазначив він".

Нагадаємо, у ніч на 29 січня в іранському місті Ісфахан стався вибух на одному із заводів Міноборони, який виробляє боєприпаси. Відомо, що його атакували безпілотники.

У Telegram-каналах зараз поширюють інформацію про те, що безпілотники атакували саме завод, що виробляє дрони-камікадзе, який Росія згодом атакує Україну. Також у повідомленнях йдеться про щонайменше 5 пожеж на різних військових базах Ірану.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER