Прикордонники Херсонського загону отримали безпілотники, вилучені у контрабандистів на Закарпатті

На початку грудня 2022 року прикордонники Мукачівського загону на околиці села Вербовець Виноградівського району припинили протиправну діяльність з переміщення тютюнової контрабанди. Ділки за допомогою безпілотних літальних апаратів доправляли у сусідні країни сигарети.

На місці злету прикордонники відділу «Вилок» спільно з оперативниками загону виявили та вилучили три дрони літакового типу, змінні батареї до них, пульти управління та ноутбук із позначеним на ньому маршрутом польоту, а також три пакунки тютюнових виробів без акцизних марок.

Згідно з рішенням ради оборони Закарпатської обласної військової адміністрації, вилучені у контрабандистів безпілотники буде передано прикордонникам Херсонського загону, з метою їх подальшого використання у зоні проведення бойових дій, повідомили у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.

Нагадаємо, США передадуть Україні танки на 400 мільйонів доларів.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER