За один день шахраї видурили в жителів Миколаєва пів мільйона гривень

Лише протягом останньої доби з карткових рахунків мешканців Миколаєва зникла чимала сума. Люди довірилися незнайомцям та втратили усі заощадження.

Про це розповіли в Управлінні поліції у Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Так, 35-річний чоловік намагався купити криптовалюту та перейшов за невідомим посиланням. Він перерахував 400 тисяч гривень, однак електронної валюти так і не отримав. Ще один 52-річний чоловік мав намір придбати автомобіль і перерахував псевдопродавцю 85 тисяч гривень.

«36-річна жінка, маючи намір допомогти, перерахувала 100 тисяч гривень чоловіку, який представився військовослужбовцем, та заволодів її коштами. Згодом жінка дізналась що із перерахованого нічого не придбали, а вона потрапила в пастку шахраїв», – розповіли в поліції.

Усі потерпілі звернулися за допомогою до правоохоронців. Якщо шахраїв знайдуть, їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, троє миколаївців втратили 300 тисяч гривень. Навіть у воєнний час шахраї не припиняють наживатися на простих людях. До пастки злочинців потрапили й жителі Миколаєва.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER