В Миколаєві колаборант намагався дати хабар слідчому СБУ

В Миколаївській області правоохоронці працюють над виявленням колаборантів. Зрадник із Снігурівки спробував підкупити працівника Служби безпеки України.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура, передає Центр журналістських розслідувань.

Щоб уникнути кримінальної відповідальності колаборант запропонував тисячу доларів США. Чоловіка затримали під час передачі першого траншу в розмірі 20 тисяч гривень.

«Також за хабар слідчий мав не вживати заходи для подальшого документування інших протиправних дій підозрюваного, які стали б підставою для зміни раніше повідомленої підозри чи повідомлення додаткової підозри за новими епізодами його дій», – розповіли в прокуратурі.

Окрім статті за колабораціонізм житель Снігурівки відповідатиме і за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Чоловіка затримали та взяли під варту з правом внесення застави – 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, завершено розслідування по справі кримського колаборанта, який підіймав у Херсоні ворожий прапор. Костянтин Книрік разом зі Стремоусовим підняли російський триколор у Херсоні 18 квітня 2022 року.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER