Колишньому заступнику міністра інфраструктури Лозинському замість ув’язнення обрали домашній арешт

Вчора, 24 січня, Вищий антикорупційний суд обирав запобіжні заходи учасникам схеми отримання хабаря у розмірі 400 мільйонів гривень. Останнім розглядали клопотання про взяття під варту ексзаступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського.

Повідомляє Центр журналістських розслідувань.

НАБУ та САП звернулися до суду з клопотанням про обрання Василю Лозинському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Колишнього чиновника підозрюють у хабарництві.  Однак, суд обрав більш м’який запобіжний захід: Лозинського звільнили з-під варти у залі суду.

«Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду застосував щодо колишнього заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 23 березня 2023 року», – розповіли у пресслужбі ВАКС.

Окрім цього Василь Лозинський має утримуватися від спілкування з іншими учасниками справи та свідками, і обов’язково з’являтися за викликом слідчого та прокурора.

Варто додати, що ексзаступник міністра інфраструктури не погоджується з підозрою та заперечує отримання хабаря у розмірі 400 мільйонів гривень.

Нагадаємо, детективи НАБУ затримали на рекордному хабарі заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського. Кримінальне провадження розслідували з вересня минулого року.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER