СБУ затримала злочинців, які «продавали» українські паспорти росіянам

В Києві зловмисники налагодили схему набуття громадянства України. Вони представлялися працівниками СБУ та пропонували послуги громадянам РФ.

Про це повідомили в Службі безпеки України, передає Центр журналістських розслідувань.

Злочинці обіцяли для досягнення позитивного результату використати особисті зв’язки в правоохоронних органах. На підтвердження вони демонстрували підроблені службові посвідчення.

«Вартість «послуги» становила 10 тис. дол. Саме за таку суму учасники банди «гарантували» оформлення українського громадянства для росіянки, яка має посвідку тимчасового проживання на території нашої держави», – розповіли в СБУ.

Зловмисників затримали під час отримання коштів за «паспорт громадянина України». Як з’ясувалося двоє чоловіків – учасників злочинної групи, були жителями Києва. При цьому один з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за напад на поліцейського.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, СБУ знешкодила агентурну мережу російського ГРУ, яка коригувала ракетні удари по Дніпру. Затримали 7 російських агентів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER