В Миколаєві суд виніс вирок військовому, який вбив порушника комендантської години

Військовослужбовця визнали винним в умисному вбивстві. Вирок виніс Корабельний районний суд міста Миколаєва.

Про це повідомляє «Судовий репортер», передає Центр журналістських розслідувань.

Випадок трапився на початку березня 2022 року. Правоохоронці затримали чоловіка, який порушив комендантську годину. Жителя Миколаєва вирішили перевести до будинку культури «Корабельний» та залишити в приміщенні до ранку. Супроводжували порушника двоє озброєних військовослужбовців.

«Стоячи біля світлофора справа на перехресті вулиць військовослужбовець на ґрунті раптово виниклого неприязного ставлення зробив два постріли в голову затриманого і тулуб. Від поранень людина загинула на місці. Коли туди добігли конвоїри, то обвинувачений сказав, що потерпілий хотів утекти», – йдеться у вироку суду.

Під час судового засідання військовий вини не визнав. За його словами, була інформація, що в Миколаїв проникли диверсанти і тому він перебував у напруженому стані. Умислу вбивати затриманого військовий не мав, а постріли зробив через те, що порушник напав на нього та намагався втекти.

Однак, суд визнав військовослужбовця винним та призначив йому покарання – дев’ять років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Миколаєві судитимуть зрадницю, яка здавала позиції ЗСУ. Протягом липня-вересня 2022 року жителька Миколаєва активно збирала інформацію про Збройні Сили України та передавала її ворогу.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER