Мер Миколаєва розповів, чи балотуватиметься на ще один термін

Олександр Сєнкевич очолює мерію Миколаєва з 24 листопада 2015 року. Навіть попри загрози й виклики війни чиновник має намір знову боротися за крісло мера на наступних виборах.

Про це Олександр Сєнкевич повідомив у проєкті «У ліжку», передає Центр журналістських розслідувань.

Якщо його кандидатуру підтримають жителі Миколаєва, Олександр Сєнкевич знову візьме участь у виборах міського голови. В протилежному випадку чиновник планує зайнятися бізнесом.

«Ви знаєте, я б і цього разу, якби бачив серед своїх конкурентів людей, які б могли зробити краще за мене, мабуть, і не йшов би балотуватися. Це важка робота, я не бачу своєї сім'ї. Я постійно на нервах і в 40 років виглядаю як 55-річний мужик», – наголосив Сєнкевич.

Варто додати, що наразі триває друга каденція мера Миколаєва. Другу перемогу він отримав на виборах в листопаді 2020 року.

Нагадаємо, миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вважає, що повномасштабна російсько-українська війна – це шанс для України, зокрема для Миколаєва, змінитись і стати краще. Але цьому, на його погляд, заважає  корупція та можлива нова хвиля російської агресії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER