Росія готується до нового наступу і прагне знищити Україну – секретар РНБО

Путін не відмовився від своєї мети – завдати Україні військової поразки. Українська сторона фіксує перші ознаки підготовки до чергової хвилі широкомасштабного наступу.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає Центр журналістських розслідувань.

Однією з головних ознак реальної підготовки до нової спроби захоплення всієї України є низка інформаційних заходів, які можна спостерігати останніми днями. Вони спрямовані на залякування українців.

Керівництво Росії не полишило максималістських намірів – знищити Україну як державу.

«І якщо хтось думає, що Кремль має наміри гратися в якісь формальності типу створення маріонеткового уряду імені "медведчука-януковича", укладання угоди про входження до складу союзної держави, збереження ознак державності, звертати увагу на ООН або інші міжнародні інституції та правила – забутьте про це!», – наголосив Данілов.

Тому, на думку секретаря РНБО, не час розслаблятися, оскільки Україна має справу з підступним та сильним ворогом і не варто його недооцінювати.

Нагадаємо, Росія може повторити наступ на річницю повномасштабного вторгнення. Останній ривок Росії може трапитися вже найближчими місяцями. Однак, Україна щодня готується до можливих атак ворога.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER