Ситуація на фронті зайшла в глухий кут – британська розвідка

Найбільші бої в Україні тривають на трьох основних напрямках в районі Донбасу. Збройним Силам України вдалося відбити російську атаку біля Кремінної та досягти незначних успіхів.

Про це йдеться у звіті британської розвідки, передає Центр журналістських розслідувань.

Варто додати, що у Великобританії дотримуються думки, що ситуація на українсько-російському фронті перебуває у застої. Також існує загроза локального наступу російських військ у Бахмуті.

«У Бахмутському секторі на Донеччині російська армія та найманці «Вагнера», ймовірно, перегруповуються в місті Соледар після його захоплення на початку тижня. А на півдні у Запорізькій області і ЗСУ і окупанти зосередили значні сили, які вели артилерійські перестрілки, але уникали масштабних наступальних дій», – розповіли у британському Міністерстві оборони.

Нагадаємо, найближчі місяці будуть вирішальними на фронті. Принаймні до цього готуються обидві сторони: як українські захисники, так і російські загарбники.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER