На Херсонщині ворог переобладнує дитячі садки під лікарні – Генштаб

Через великі втрати серед російських загарбників на окупованих територіях не вистачає медичних закладів для лікування військових. Для надання медичної допомоги командування РФ змушене використовувати не пристосовані приміщення.

Про це йдеться у зведенні Генштабу, передає Центр журналістських розслідувань.

В селищі Нижні Сірогози на Херсонщині окупанти замінили всіх лікарів і лікують в медичному закладі лише особовий склад російських військ.

«Для надання медичної допомоги російські окупанти використовують не лише медичні заклади тимчасово захоплених населених пунктів Херсонської області, які вже переповнені, а й обладнують дитячі садочки під польові шпиталі», – розповіли в Генштабі.

Така ж ситуація спостерігається і в тимчасово окупованому Каланчаку, де всіх лікарів звільнили, а жителям селища заборонили звертатися до лікарні.

Нагадаємо, російський банк створив «фінансову резервацію» для мешканців окупованих територій Херсонської області. Від мешканців окупованої частини Херсонської області вимагають отримувати в російському державному «Промсвязьбанку» картку «Для своїх».

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER